Over Shiftz

Over Shiftz

Slimmer werken

Iedereen wil z’n medewerkers altijd en overal laten werken. Met een flexibele, digitale werkplek lost u dat op en bovendien verkrijgt u een grotere productiviteit en een hogere tevredenheid van uw medewerkers. De digitale werkplek is een deel van uw concurrentievoordeel op de arbeidsmarkt.

Shiftz is gespecialiseerd in het opzetten van centraal beheerde digitale werkplekken. Zo krijgen uw medewerkers alle middelen in handen om altijd en overal efficiënt te kunnen werken. We geven u advies, implementeren de digitale werkplek stapsgewijs en leiden uw medewerkers op voor het gebruik ervan.

Onze mensen

Shiftz’ team van experten is gespecialiseerd in de architectuur, de implementatie en de ondersteuning van technologieën voor de digitale werkplek: device management, desktop applications delivery (Windows, web, mobiel), data delivery, samenwerking. We zijn een onderdeel van de Cronos Groep: 215 bedrijven en 3.500 ICT-professionals waarmee we kennis en expertise uitwisselen.

Onze aanpak

U wenst in de eerste plaats het beste voor uw medewerkers. Het is dan ook onze missie om u daarbij vooruit te helpen. Daarom luisteren we in eerste instantie naar wat u van Shiftz verwacht. Na een intakegesprek analyseren we via assessments en workshops uw huidige processen. Aan de hand daarvan stellen we een roadmap op die u precies toont wat er zal veranderen en wanneer dit zal gebeuren.

Bij elk project houden we nauwlettend rekening met het budget, de inhoud, de timing en de kwaliteit van onze dienstverlening. We werken doelgericht en garanderen de continuïteit van uw bedrijfsvoering tijdens de overschakeling naar een digitale werkplek.

Onze partners en certificaten

Shiftz_Partners_certificaten

Microsoft Gold Partner Devices and Deployment

Wij zijn voornamelijk gespecialiseerd in het Microsoft technologiedomein “Microsoft Gold Partner Devices and Deployment” & “Microsoft Silver Partner Messaging”. Dankzij ons statuut als Microsoft Gold Partner zijn wij perfect in staat om oplossingen uit te werken die op de technologie van Microsoft gebaseerd is. Cronos beschikt over meerdere MVP’s en P-sellers.

Als lid van de Cronos Groep zijn we ook:

  • Microsoft Gold partner Datacenter
  • Microsoft Azure Premium partner
  • Microsoft Gold partner Cloud Platform
  • Microsoft Gold partner Cloud Productivity
  • Microsoft Gold partner Identity and Access

 

Citrix Platinum Solution Advisor Specialist

Een Citrix Specialist Partner herken je aan de tevreden klanten. Om partner te worden, moeten zowel Citrix als onze klanten hun cases als referentie laten goedkeuren. Daarnaast worden onze consultants regelmatig op de proef gesteld in de vorm van practicums. In zo’n practicum krijgen onze consultants een “statement of work” voorgeschoteld die, net zoals bij onze klanten, 100% correct opgeleverd moet worden. Door het voltooien hiervan blijven onze consultants gecertificeerd als Citrix-experten.

Als Platinum partner hebben wij de hoogste erkenning binnen Citrix. Hierdoor mogen wij samen met Citrix oplossingen uitwerken en implementeren. Tenslotte kunnen wij deze oplossingen als Citrix Service Provider as-a-service aanbieden.

 

Mimecast Partner

Met onze ruime ervaring op het gebied van e-mailprojecten (deployments, migraties, uitwerken van best practices) vonden we in Mimecast een standvastige partner die oplossingen biedt op vlak van continuïteit, beveiliging en archivering van e-mails.

In het portfolio van Mimecast staat de eindgebruiker centraal. Hierdoor is dit een perfecte match met de strategie van shiftz. 

Onze goede samenwerking met Mimecast plaatst ons op de eerste rij bij ontwikkelingen in hun productportfolio en zorgt dat we voor ieder project de beste oplossing kunnen aanbieden.

 

Cronos Groep

Uiteraard werken we, als deel van, vaak samen met Cronos Groep aan oplossingen op maat. Ook met andere technologieën, zo beschikken we eveneens over expertise op het vlak van Amazon Web Services, Oracle en andere infrastructuurplatformen.