Digitale werkplek

Digitale werkplek

Geef uw medewerkers alle vrijheid

Werken waar en wanneer iedereen dat zelf wenst. Het is mogelijk. Onze digitale werkplek geeft uw medewerkers toegang tot alle software en andere middelen die ze nodig hebben om efficiënt te werken, alleen of met anderen. De digitale werkplek is altijd en overal beschikbaar. Het maakt daarbij niet uit of men liever op kantoor werkt of thuis, ’s morgens vroeg begint of ’s avonds iets later doorwerkt. Dit verhoogt de productiviteit, zonder dat men zich zorgen hoeft te maken over apps die niet zouden werken.

Eindgebruiker centraal

Uw medewerkers verwachten een flexibele werkomgeving: zelf kunnen kiezen waar en wanneer ze werken en ook met welke toestellen, software en apps ze dat doen. Medwerkers gedragen zich daarbij als consumenten. Bij Shiftz focussen we ons daarom op de tevredenheid van de eindgebruiker. Wij bezorgen uw medewerkers de flexibiliteit die ze nodig hebben om plaats- en tijdsonafhankelijk te werken.

Een gebruiksvriendelijke en veilige digitale werkplek

Samen met u gaan we op zoek naar de beste oplossing. Wij overleggen hoe de digitale werkplek er voor u kan uitzien. Daarnaast bekijken we hoe we die best implementeren en welke technologieën we daartoe zullen gebruiken. Concreet geven we u advies over de volgende zaken:

Onze expertise

Onze gecertificeerde en ervaren consultants zorgen er ook voor dat uw digitale werkplek gebruiksvriendelijk en veilig is. Indien u dat wenst voorzien we een opleiding om uw medewerkers alle voordelen uit hun digitale werkplek te laten halen.