Blog

Throwback 2018: een jaar van uitdagingen en teamwork.

Door: Shiftz

 

We nemen afscheid van 2018 en maken kennis met 2019. Nog een laatste keer kijken we om en overlopen we dit geslaagde jaar in vogelvlucht. Naast de start van enkele nieuwe initiatieven en de lancering van onze blog, blikken we terug op de momenten waar we trots en tevreden over zijn.

 

2018 was een jaar waarin we het startschot gaven voor verschillende initiatieven, uitbreidingen van ons eigen aanbod en gezamenlijke acties met partnerbedrijven.

 

Deskly

Een gloednieuwe spin-off in de samenwerking tussen Neoria en Shiftz die de expertise in digitale werkplekken en hyperconverged instructure verenigt. Deskly centraliseert applicaties en data op één opslaghardware en maakt desktopvirtualisatie mogelijk. Zo zorgt Deskly voor digitale vrijheid in je organisatie, zonder in te boeten op security en privacy.

Alle informatie over Deskly vind je terug op de Deskly website.

Deskly

 

Modern Workspace Management

Om onze klanten op een laagdrempelige manier in te leiden naar een digitale werkplek, initieerden we de workshop: Modern Workspace Management. In deze tweedaagse schetsen we de efficiëntste weg om van je werkplek een veilige en performante digitale hefboom te maken, waarmee je onderneming inspeelt op klantspecifieke uitdagingen.

In onze brochure vind je alle informatie over deze workshop terug.

 

Azure matchmaker Days

In 2018 deden we niet enkel workshops over workspace management. Een laatste initiatief dat we graag belichten zijn de Azure Matchmaker Days die we samen met 2commit hebben opgezet. Om bedrijven wegwijs te maken in de mogelijkheden van Microsofts cloudaanbod bundelen we onze krachten. 2commit biedt de nodige expertise op vlak van applicatieontwikkeling, Shiftz doet dat voor het infrastructurele.

In gepersonaliseerde workshops van twee dagen bieden we bedrijven doorzicht in één of meerdere topics waarin Azure je digitale bedrijfsvoering naar het volgende niveau kan tillen. Op onze blog stonden we met een reeks van artikelen uitgebreid stil bij de Azure Matchmaker Days en focusten op vijf thema’s: cloud identity, beschikbaarheid, networking, storage en compute.

In onze digitale brochure vind je alles terug over de Azure Matchmaker Days.

Azure Matchmaking Days

 

Kwalitatieve inhoud via een digitaal kanaal

We keken in 2018 uit naar een manier om onze kennis toegankelijker te maken. Het werd een gloednieuwe blog. Naast de artikels over Azure Matchmaker Days, bood die ook heel wat andere interessante technologische topics. Zo kreeg je toelichting bij de belangrijkste nieuwe Citrix-updates en we gaven uitleg bij de nieuwe gang van zaken als je bedrijf Windows gebruikt: Windows-as-a-Service. In het verlengde daarvan gingen we in op softwarepackaging en MSIX.

Ook brachten we inzicht in enkele belangrijke aspecten van een kwalitatieve digitale werkplek. Je kwam te weten of virtuele desktops nog relevant zijn in tijden van cloudapplicaties en boden hulp bij vraagstukken in device management. Tot slot lieten we ook enkele van onze domeinexperten aan het woord, zo kon je bijvoorbeeld Jentes visie op vlak van identity terugvinden op de blog.

Blog shiftz

 

Team Shiftz

Jente was trouwens niet de enige nieuwkomer in het Shiftz-team, in 2018 mochten we niet minder dan vijftien nieuwe collega’s verwelkomen, stuk voor stuk enthousiaste professionals. Die we dan ook al te graag op enkele bedrijfsuitjes trakteerden in een minder formele setting. In Het Anker leerden we bierbrouwen en bij R.A.V.E.N. genoten we een onderdompelende virtual reality ervaring.

Uiteraard kwam je ons ook op vakbeurzen en -bijeenkomsten tegen. Shiftz was onder meer present op Techorama, Lowlands Unite Belgium 2018 en Cloudbrew.

Last but not least zetten we graag onze managing partner Lieven in de bloemetjes. Hij zette aan het begin van 2018 al de knalprestatie van het jaar neer door met een team van verschillende Cronosmedewerkers de 100km tegen kanker af te werken. Zelf nam hij 40 kilometer voor z’n rekening, een echt huzarenstukje!

team shiftz

 

Het is wel duidelijk, 2018 was een uitdagend maar bevredigend jaar. We trachten onszelf steeds als kwalitatieve partij te profileren. Als bedrijf om mee samen te werken, in onze relatie met klanten en met partnerbedrijven, maar ook als werkplek voor alle leden van het Shiftz-team. We zijn enthousiast, zetten door en maken van 2019 een jaar met evenveel uitdaging, genoegen en voldoening. Dat is alvast onze ambitie.