Blog

2019 in vogelvlucht: recap van een boeiend jaar.

Door: Shiftz

Met al één voet in 2020, blikken we nog even terug op 2019. We waren op heel wat events en beurzen aanwezig, organiseerden toffe team events, lanceerden samen met 2commit het gloednieuw digital workplace initiatief eVri en we verhuisden naar een nieuwe locatie. Let’s recap!

 

eVri, de digitale werkplek op maat

In het eerste kwartaal van 2019 lanceerden we samen met 2commit het initiatief eVri. eVri maakt digitale werkplekken op maat van bedrijven en komt daarbij tegemoet aan zowel technische als minder technische klanten. Paradepaardje is de Werkplekchecker, waarmee bedrijven aan de hand van enkele vragen een score krijgen op hun digitale werkplek en heel wat tips om die score te verbeteren. Naast deze checker, bieden we ook heel wat workshops op maat aan, van technische workshops als Cloud Application Development en Azure Governance, tot meer algemene trainingen zoals Modern Workspace Management en Communication&Collaboration. Meer info over eVri vind je terug op de website.


Sharing is caring

In 2018 gingen we van start met onze blog en in 2019 werd die weer boordevol insights en tips gevuld. Zo deelden we onze kennis over settingbeheer met Microsoft Intune en hoe dit zorgt voor productievere digitale werkplekken. Hoe je dan die Intune gebruikt om Autopilot te implementeren? We gaven alle praktische info mee én de addertjes onder het gras. We maakten je wegwijs in de nieuwe benamingen van de Citrix-producten en gaven een unieke inkijk op de Citrix Synergy beurs in Atlanta.

Let’s meet

Je kon ons ook in real life vinden, op verschillende beurzen maar ook tijdens onze workshops. Naast onze eigen workshops, organiseerden we ook de Azure Essentials samen met de Cronos Groep bij Microsoft en enkele Microsoft Azure workshops samen met 2commit. Zelf waren we aanwezig op het Ingram Micro event om de Microsoft Windows Virtual Desktop technologie (uitgebreide cloud service) te leren kennen en ontdekten we de nieuwe Intelligent Workspace tijdens de Citrix Future of Work Tour. We sponsorden Lowlands Unite, een interactief event dat engineers en andere IT-collega’s verbindt met elkaar en met MS-technologieën. Onze consultants reisden de wereld rond.  Yves Van Lierde & Nicolas Fourneaux waren te vinden in Orlando voor Citrix Summit.   Dieter Verschueren en Ben Monsart in Atlanta voor Citrix Synergy.  Geert Tielemans en Wim Kestens in Berlijn voor E2EVC.  Uiteraard vonden we ook onze weg naar Antwerpen voor Techorama.

 

Work hard, play hard.

Met ons team deden we ook heel wat afterwork fun! We gingen op teambuilding weekend en ontdekten verborgen golftalenten. En op onze Citrix co-working day kwamen we allemaal samen op ons kantoor zodat we tussendoor een gezellige koffiebabbel, ook heel wat bijleerden van elkaar. Dat kantoor is ondertussen ook verhuisd! Slechts één huisnummer verder, dus we zijn nog steeds makkelijk vindbaar voor al onze klanten. In onze nieuwe kantoren, zitten we dichter bij het team van 2commit waardoor we snel kunnen schakelen voor eVri. Bovendien zetten we ook verder in op het flexibel werken en de digitale werkplek.

 

Wanna join the fun? We zoeken nog een “Modern Workspace” Consultant.
Check hier de vacatures.

 

 

We zaten duidelijk niet stil in 2019, en we zijn dat ook niet van plan in 2020! Met de lancering van eVri positioneerden we ons nog sterker als dé partner voor digitale werkplekken en dankzij de verschillende meet-ups en workshops (die we organiseren én bijwonen), blijven onze experts elke dag groeien. Wij zijn klaar voor alweer een jaar vol uitdaging, groei en expertise. Jij ook?